ECOintention Open Middagen Online 2021!

Heb jij in deze tijden van toenemende stress, blokkades en straling in ons dagelijks veld ook (ongemerkt) last van steeds meer ‘weglopende’ of ‘nemende’ energie? Met ervaring in de grondbeginselen van energetisch beheer en resonerend leiderschap kun je zelf een omgeving creëren die energie geeft, waardoor je stevig staat en welzijn, vitaliteit en productie kunt verbeteren.

 

WIL JIJ OOK EEN OMGEVING DIE JOU ENERGIE GEEFT? MEER FLOW? DAT KAN!

 

Het Center for ECOintention biedt een praktische basiscursus waarin je leert hoe je levensenergie kan waarnemen, interpreteren en verbeteren. En hoe je dit kan toepassen op jezelf, je huis, tuin of werk. Dit is gebaseerd op ECOintention; een methode om energie en flow terug te brengen in eigen huis, tuin en werk, bedrijven, organisaties en zelfs hele natuurgebieden. ECOintention verbindt oude wijsheid met moderne wetenschap tot een praktische methode met als basisprincipe: Mind Moves Matter.

 

De basiscursus (jaar 1) is vrij te volgen, er is geen voorkennis nodig. De 4-jarige opleiding leidt op tot ECOintention Practioner. Deze is door de overheid opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps-onderwijs (CRKBO). Sinds kort is de opleiding (in aangepaste vorm) ook erkend als Master of Science door de Ubiquity University in de Verenigde Staten.

 

Open middagen Basiscurssussen 2021: Zondag 7 februari en zondag 7 maart 2021 van 13.00-16.30 uur

Voor meer informatie en de folder: https://www.ecointention.com/ en https://www.ecointention.com/agenda_open_middag_2021.htm