Zomer Buitenschool Metaal Kathedraal

07-07-2020

Als je de wereld om ons heen beter wilt begrijpen én besturen is de moreel heldere blik van kinderen onmisbaar. Dit is de reden dat Metaal Kathedraal samenwerkt met Waterschool Utrecht en dat we graag van hun leren. Daarom ook starten we deze zomer met de Zomerschool. Hier verlengen we hun eigen heldere wereldbeeld vanuit de genialiteit van de natuur. IN de natuur! Geweldige leraren (Anke Wijnja, Jay Martel & Natascha van den Ban) gaan met aller jongsten mee op avontuur in onze stadse natuur. Er zijn workshops zoals: survivallen, fikkie stoken en wildplukken, toveren en betoveren, op zoek naar de de wilde dieren, de geheime plekken in het bos, sterren plukken en de spirits of nature ontdekken.

 

Onder de naam ‘De Sterrentuin’ heb ik een serie workshops ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar om de wonderlijke wereld van de natuur te ontdekken. Aan de hand van de natuurvolkeren en de elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ruimte gaan we op reis! Samen met de planten en de dieren. Een speelse manier om contact te maken met de krachten van de natuur. We worden geholpen door mythische verhalen, visualisaties of meditaties en heuse tovenaarskrachten. Onze tuin bestaat deze zomer uit de verborgen schatten op en rond Metaal Kathedraal.

 

Schrijf je in voor 1 of meerdere workshops. Er is plek voor maximaal 12 kinderen per workshop. De workshops gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen.

 

Benieuwd naar alle workshops? Check het overzicht en prijzen op de website van Metaal Kathedraal